Google+ Followers

2017年8月10日 星期四

乾淨清爽感覺❤️樂敦Lycee洗眼液


眼部清潔真係好重要,處理得唔好隨時令眼部發炎,但每日卸妝其實都未必可以100%徹底卸除眼部妝容,每次我返到屋企都要花上好多時間卸妝,過程中又會令眼睫毛甩掉。


原來眼部卸妝後仲會有見唔到的殘留妝物,可以留左喺眼入面,要完全清理真係唔容易。


近來收到了樂敦Lycee洗眼液眼藥水,粉紅色包裝好靚靚,有碎花圖案,另外眼藥水配有限量心形鏡盒。


Lycee洗眼液特別添加維他命 B6氨基酸角膜保護成分,使用時有滋養潤澤的清洗感覺,可徹底洗走殘留眼妝、隱形眼鏡沉澱物、塵粒等。


洗眼液附送一個杯子,是設計獨特的「對流洗眼杯」,通過擠壓洗眼杯身可形成對流,不必仰起頭也能輕鬆洗眼。


使用方法: 倒入5ml 洗眼液 (至洗眼杯內側的線),將洗眼杯朝上緊貼在一隻眼睛,頂著杯底。
在洗眼液裡眨眼數次,清洗不多於10 秒。


使用時感覺涼快,而且不澀眼,感覺頗滋潤,令眼睛更清新健康。


長期對着手機和電腦,令眼睛好乾,而且紅根滿佈,配合樂敦LYCEE眼藥水,可即時消除眼部紅筋及痕癢。


蘊含消除眼部充血有效成分 Naphazoline Hydrochloride,有能效短時間內去除紅筋,消眼結充血,迅速為眼睛注入能量。


眼藥水可放在限量心形鏡盒內,方便攜帶又美觀。

使用時有舒適清涼感,能瞬間為眼睛補充能量,感覺更醒神,以後我出街都會帶住佢,以備不時之需。


日本進口
銷售點:萬寧、屈臣氏、SASA、卓悅、Citistore
樂敦LYCEE洗眼液 $109.9 (500ml)
樂敦LYCEE眼藥水 $57.9 (7ml)
Lycee 顧客服務熱線: 2699 0078

#LyceeHK #Lycee 洗眼液 #卸眼妝必備

Contact Me:
Email: joeylo0914@yahoo.com.hk
FB: https://www.facebook.com/joeylofoodie/
IG: https://www.instagram.com/joeylofoodie/
Blogspot: http://joeylofoodie.blogspot.hk/
Ublog: http://blog.ulifestyle.com.hk/blogger/joey0914/
BE: http://www.beautyexchange.com.hk/blog/joey0914
Qooza: http://beauty.qooza.hk/u/joey0914
She: http://blog.she.com/joey0914/
Ztyle: http://www.theztyle.com/?81190
Itrial: http://itrial.hk/user/joey0914
ELLE: http://blogs.elle.com.hk/joey0914
ESDlife: http://wow.esdlife.com/joey0914
WeShare: http://www.weshare.hk/joey0914#